Tražite brzi rast kose? Ne tražite više, jer kada dodate jedan od ovih 5 sastojaka vašem šamponu, učiniće da vaša kosa raste toliko brzo da nećete verovati svojim očima. Kada pokušavate razne  načine da vam kosa brže izraste, postoje nekoliko problema koji to mogu sprečiti. Kao što su perut, svrab glave, oštećena kosa, suvi pramenovi i slično . Ovih 5 sastojaka vam pomažu kod tih problema.  Probajte!

Brzi rast kose:

1. Aloe vera

Aloe vera se već dugo koristi kao tretman za lepotu, uključujući i za rast kose! Jednostavno dodajte nekoliko kašikica gela aloe vere u bočicu sa šamponom i dobro promućkajte. Vitamini i minerali sadržani u aloe veri pomažu u čišćenju kose i omogućavaju brz i zdrav rast kose.

2. Med

Med sadrži anti-bakterijske i anti-gljivične osobine, tako da dodavanjem samo nekoliko kašikica u šampon tretiraće te oštećeno kosu i svrab. Bonus: Kosa će vam mirisati slatko kao med i biće meka kao svila.

3. Ricinusovo ulje

Ricinus je jedno od najmoćnijih ulja za rast kose koje možete kupiti. Opet, samo nekoliko kašikica je dovoljno da vam smanji ispucale krajeve i oštećenu kosu, doprinoseći zdravom rastu dlaka u rekordnom vremenu!

4. Sok od limuna

Ukoliko želite da posvetlite kosu, limun će to učiniti. Takođe će kosa brže rasti Sok od dva organska limuna sipajte u bocu sa šamponom, peri kosu kao što to i inače radite i rezultate možete videti za nedelju dana.

5. Ružina voda

Možete napraviti sami ružinu vodu, a kako pogledajte ovde. Dodajte ¼ šolje ružine vode u šampon. Ne samo da će vaša kosa mirisati kao buket ruža, ali takođe ružina voda vam pomaže u rastu i održava zdravu kožu glave sprečavajući perut.

Svi gore navedeni sastojci su 100% prirodni i sigurni, samo vodite računa da držite ricinusovo ulje dalje od kućnih ljubimaca jer može biti toksično za njih. Probajte bilo koji od ovih sastojaka i izaberite koji je najbolji za vas!

Takođe pogledajte ovde 9 maski za bilo koji tip kose .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + 15 =